ENERGIMED

ENERGIMED

dimecres, 2 de febrer de 2022

 
Comença un nou any xinès , comença a bellugar-se la Primavera

Segons els clàssics xinesos , l'any del tigre d'aigua serà un any de molts canvis, explosiu, amb l'energia del tigre que gràcies, el seu component d'aigua aquest any, controlarà el fred pensament dels dos anys passats del metall netejant-los i donant pas a l'emoció.

No obstant això, en els anys d'aigua, poden haver-hi més problemes relacionats amb ella, pluges intenses, inundacions, huracans. En general, els anys del tigre són sempre revolucionaris per transformar en el bon o mal sentit i també hi pot haver conflictes violents, tant a nivells personals com de la societat. 


Esperem que aquest 2022 els canvis i la valentia del tigre siguin per bé!

Que l'aigua del tigre apagui la pandèmia i que siguem conscients que hem de canviar la forma de relacionar-nos amb la natura si volem continuar estant com a espècie en el planeta Terra. Desitgem doncs que sigui un gran any de transformació positiva per la societat humana en aquest sentit.

Serà un any d'assumir riscos, però amb la consciència que es pot perdre o guanyar, farem coses extremes i espectaculars gràcies a l'impuls de l'any del tigre. Tendirem a actuar de forma inesperada i podem, si no vigilem, acabar lamentant la nostra temeritat.

L'energia del tigre és enèrgica i vigorosa, pot servir per injectar nova vida i per insuflar vitalitat a les causes perdudes i utòpiques, és doncs el moment de tornar a creure en elles.

Època de canvis massius, propicia doncs per la introducció d'idees noves i atrevides, l'energia del tigre pot tenir un efecte purificador i extreure de nosaltres mateixos i de la societat el millor que tenim.

Un consell, en l'any del tigre fes servir el teu sentit de l'humor, respira fons, relaxa't i actua amb serenitat. 

Bona Primavera i Bon any del Tigre 

si voleu saber més del horòscop xinès podeu anar al nostre web 

http://www.energimed.cat/#zodiac

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada