ENERGIMED

ENERGIMED

dilluns, 10 de gener del 2022

 


Bon dia a tothom

Com sabeu estem en un pic de contagis molt alt per la versió Omicron del Coronavirus.
Sembla que és menys agressiu que les anteriors versions i que estar vacunat dona protecció cel.lular encara no inmunitat de infecció, moltes persones vacunades dos i tres cops estan passant la infecció .
Des de Energimed us volem donar unes quantes nostres recomanacions :

1- Protegim-nos amb mascareta FFP2, rentat de mans i distància, les mascaretes quirúrgiques en interiors o en espais amb molta gent no funcionen degut a l' alta transmisibilitat del virus Omicron.
2- Si ens és possible , prenem vitamina C i D3 que sembla que protegeixen de infecció greu. Al mercat hi ha productes naturals que no s' acumulan al cos i que ens ajudaran.
3- Quan ens reunim amb amics i familiars fem-ho al aire lliure si és que volem menjar i si ens trobem en espais tancats airejem cada 30 minuts i no menjem ni bevem massa junts.
4- Menjem aliments saludables, calents i cuinats que augmenten l' energia defensiva, descansem i prenem infusions de gingebre per protegir les nostres vies repiratories.
5- Si us infecteu no perdeu la calma , aviseu al vostre centre d' atenció primària perquè prenguin nota del vostre cas i sobretot si la febre és alta o teniu dificultats respiratòries
6- Podeu contactar-nos per dubtes o per més consells

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada