ENERGIMED

ENERGIMED

dimarts, 25 de febrer de 2020

VIRUS !!


Aquests dies anem tots i totes de bòlit amb els virus, des de ENERGIMED hem decidit fer unes reflexions al respecte : 

La mortalitat d' aquest coronavirus, no és, a Europa,  molt més gran que la d' altres que ens passen cada any, ara bé la seva expansió gran i ràpida ha alertat a totes les institucions sanitàries i la gent vulnerable pot veure la seva salut molt malmesa, per això esta bé que ens protegim i que protegim als que tinguem a prop. 

Les normes bàsiques a seguir son : 

·         No saludar fent petons ni donant la mà:  podem millor tocar-nos els punys o saludar amb el cap, tots sabem per què ho fem. 

·         Quan anem en transport públic o siguem en un lloc amb molta gent procurarem no tocar-nos els ulls, el nas o la boca , la raó és que podem haver tocat algun element contaminat i introduir-nos el virus per les mucoses al fer-ho. 

·         Sempre que puguem anirem caminant als llocs guardant distància entre les persones. 

A més des de ENERGIMED us proposem 

·         Procurar menjar aliments més calents i especiats : brous, llegums, cremes de verdures amb espècies. La energia defensiva millora quan menges coses calentes. 

·         No prengueu gelats ni massa aliments crus o freds de la nevera.

·         Si us sentiu refredats ràpidament beveu dos o tres gots d' aigua o infusió calenta per millorar l' escalfor del cos. Una dutxa d' aigua molt calenta també pot anar bé. 

·         Una decocció d' aigua amb gingebre, bullint aquesta arrel fresca 2 o 3 minuts, o directament menjant-ne un trosset després de mastegar-lo és també una bona idea cada matí.

·         Abrigueu-vos bé al sortir de casa i no sortiu amb el cabell mullat. 

·         La Vitamina C de les taronges i llimones millora també les defenses, un suc cada matí us anirà d’ allò més bé, també en podeu trobar en comprimits a les farmàcies.

Ara bé i important : si teniu febre i sentiu que la grip us ha arribat truqueu al 061 i els serveis mèdics  us ajudaran. 

Probablement en poques setmanes el virus perdrà virulència i tot tornarà a la normalitat però mentrestant preparem-nos amb serenitat.

Si teniu alguna pregunta estem a la vostra disposició al email info@energimed.cat o al telèfon 93 458 29 75 


  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada