ENERGIMED

ENERGIMED

dimarts, 24 de gener del 2017

Aquest proper 28 de gener comença l’ any del GALL xinès !



Com sabeu per l’ astrologia xinesa, aquest proper dissabte comença la primavera i això ens dona ànims amb el fred que estem passant. Sembla que és ara, amb aquesta propera lluna nova, quan es comença a agitar l’ energia de la renovació.
Diuen els texts astrològics xinesos que l’ optimisme, a vegades desmesurat, de l’ any del mico que ara acaba, continuarà durant aquest any del gall però de forma més raonada i menys embogida! 

L' any del Gall, concretament del Gall de Foc, es mantindrà en un equilibri inestable, però equilibri al cap i a la fi . Una mica més de tranquil·litat ja ens anirà bé !
Els anys del Gall son anys de rectitud i de justícia, també de grandesa i logística eficient. Serà un any que afavorirà les inversions a llarg termini però en cap cas l’ especulació, les intrigues i la corrupció. Cal cooperar, obrir nous mercats i també estalviar, però tot amb seny i noblesa. El gall i la gallina son uns animals presumits, els agraden els seus colors i el seu plomatge, per això la moda, la bellesa, la gimnàstica i tot el que sigui relacionat amb cuidar-se i millorar l’ aspecte interior i exterior anirà bé.

Nosaltres doncs seguirem aquest any del Gall de Foc i tant a les consultes de Sant Adrià de Besòs, de la Gran Via de Barcelona com a la Clínica Dexeus continuarem treballant pel benestar i la salut interior i exterior :
  • Impulsarem una consulta d’ estètica natural amb acupuntura i altres tècniques no invasives amb la Dra. Gilda Carvajal metgessa anestesista , acupuntora i experta en estètica. Serà a la consulta de Gran Via de Barcelona un dia a la setmana.
  • També iniciem una consulta de musicoteràpia els divendres a la tarda amb la musicoterapeuta i violinista Claudia Mailahn. La musicoteràpia ajuda a millorar processos físics i emocionals allà on la parla no arriba o queda curta, ajuda a obrir noves perspectives creatives i a allunyar-se del estrés i l’ angoixa . És també útil en els problemes auditius com els tinnitus.


Per explicar-vos tot això fem dues trobades a les que esteu tots convidats :
  • 24 de febrer a l’ Espai La Sal a les 5 de la tarda, carrer de Casanova 75, parlarem de musicoteràpia amb la Claudia Mailahn.
  • 3 de març a la consulta de Sant Adrià farem una xerrada sobre medicina integrativa i les teràpies que la conformen. A les 18:00.
Si voleu venir us agraïrem confirmació als telèfons 934582975 i 930218517

Bona primavera i Bon Any del Gall !!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada