ENERGIMED

ENERGIMED

dimarts, 6 de març del 2018

"Si les dones paren, el món es para"



Aquest dijous dia 8 és el dia de la "dona treballadora", és a dir de totes les dones.

A ENERGIMED en sabem molt de dones i de les seves lluites. I en sabem tant perquè la majoria de les professionals que hi treballem som dones, només en els darrers temps hem incorporat  tres homes d' entre les setze dones que som, i perquè la gran majoria de pacients que tractem, també són dones.

Tants anys treballant amb Acupuntura i Medicina Natural per millorar la salut, principalment de dones, ens ha servit per conèixer-les més a fons.

Hem vist dones treballadores a casa i a fora, cuidadores i patidores per fills i filles, per néts i nétes, cuidadores de les parelles, de les persones grans. Dones que sempre saben el que manca  a la nevera, la roba que cal rentar, dones cansades, adolorides, amoïnades, insomnes, angoixades, maltractades tant física com psicològicament, decebudes, explotades a la feina i a casa.

I també dones sàvies acumulant saviesa pròpia, saviesa de mares i avies, dones cultes, dones que fan alquímia quan cuinen, que transmeten energia, dones que acompanyen, dones que saben esperar, que saben dialogar i escoltar, dones sempre il·lusionades, dones que abracen i estimen.

Aquest 8 de març, des de ENERGIMED volem fer un homenatge a totes les dones, a les més i a les menys felices, de tots els nivells socials i econòmics, de totes les ètnies i cultures perquè totes son profundes i poderoses. Cal canviar la societat  a fi de que les dones siguin més decisives en tots els àmbits, més reconegudes i més estimades. 

Com diu el lema d' aquesta jornada: "Si les dones paren, el món es para" .

Que aquesta jornada serveixi per millorar la societat, el respecte i el reconeixement a les dones.

Ens ho mereixem!


1 comentari: